Kraamcadeau

Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Kraamcadeau, persoonlijk en origineel!

Kraamvisite, voor de een is het een verplicht nummertje, de ander vindt het fantastisch. Of je nu een kinderliefhebber bent of niet; een pasgeboren baby blijft iets bijzonders. Nu kun je natuurlijk gaan voor een rompertje, knuffeltje of kinderspeeltje als kraamcadeau, maar er zijn ook andere mogelijke geschenken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Met name wanneer je een hechte band hebt met (een van) de nieuwbakken ouders, wil je graag laten zien dat je de tijd hebt genomen voor een origineel kraamcadeau met een persoonlijke touch. Kaart met Bubbels biedt een breed scala aan leuke en persoonlijke kraamgeschenken, waarmee je je onderscheidt van de rest van de visite. Denk hierbij aan een uniek label voor een wijn- of whiskyfles, babymijlpaalkaarten of Bump-update Cards. Ook zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een mok met persoonlijke boodschap, of wat denk je van een goed boek? Bij Kaart met Bubbels ben je aan het juiste adres voor een origineel kraamcadeau.

Origineel en persoonlijk

Zeker wanneer de kersverse ouders een groot sociaal netwerk hebben, kun je er vrij zeker van zijn dat de cadeaus die ze zullen ontvangen vooral praktisch zullen zijn. De gemiddelde nieuwe moeder krijgt zowel voor als na de bevalling dusdanig veel kleertjes en speeltjes cadeau, dat ze het eerste halfjaar weinig meer zelf zal hoeven aan te schaffen op dat gebied. En dat mag ook wel, want iedereen weet; een baby is allesbehalve goedkoop. Met al die kleertjes, speeltjes, speentjes en andere babyspullen, is het voor de nieuwe ouders bijzonder leuk om een origineel kraamcadeau te ontvangen dat iets meer op henzelf is geënt. Het wordt doorgaans erg op prijs gesteld als je met een origineel en persoonlijk kraamcadeau op de proppen komt. Iets om de ouders eraan te herinneren dat zij op een dag in de niet al te nabije toekomst, ook weer een eigen identiteit zullen hebben.

Bestel hier je kraamcadeau

Een origineel kraamcadeau vinden lijkt niet altijd even eenvoudig. Bij Kaart met Bubbels hebben wij daarom een leuk assortiment samengesteld, voor diegenen die net even iets anders willen doen. Je wilt origineel zijn, en toch iets geven in het kader van het wonder dat zojuist heeft plaatsgevonden. Voor een origineel persoonlijk kraamcadeau ben je bij Kaart met Bubbels aan het juiste adres.