Bruiloft

Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Bruiloft voor de deur, bereid je voor!

Eindelijk is het moment daar om elkaar het jawoord te geven. Dit wordt de mooiste dag van jullie leven, te meer omdat het contrast met de periode voorafgaand aan de daadwerkelijke bruiloft over het algemeen ontzettend stressvol is. Misschien hebben jullie besloten om het klein en intiem te houden, maar ongeacht de omvang van deze viering komt er een hoop bij kijken. De gastenlijst, tafelschikking, locatie voor de bruiloft (en eventueel huwelijksreis), jurk, catering, kaarten, decoraties, een to-do lijstje waar je ‘u’ tegen zegt. Gelukkig kun je bij Kaart met Bubbels terecht om je te assisteren bij het samenstellen van een stijlvolle en originele uitnodiging voor je bruiloft. Voor onze kaarten hebben wij een selectie van prachtige designs beschikbaar, die naar wens te personaliseren zijn. De aankondiging van je bruiloft is natuurlijk een hoogtepunt, welke een passend schrijven verdient.

Kaarten in stijl, volledig naar jullie wensen

Bij Kaart met Bubbels beschikken we over een breed scala aan stijlvolle en hippe designs om je op weg te helpen met de uitnodiging voor je bruiloft. Zie je een ontwerp dat je aanspreekt, maar zou je deze graag nog wat willen laten aanpassen? Onze kaarten zijn naar wens aan te passen om uiteindelijk tot een perfecte uitnodiging te komen. Onze kaarten zijn van bijzonder hoge kwaliteit. We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals 300 grams karton, 400 grams karton of 290 grams parelmoer. Ook beschikken we over de nieuwste machines om onze kaarten te bedrukken. Hierdoor worden alle afbeeldingen, motiefjes en tekst haarscherp weergegeven.

Alles voor je bruiloft

Ook voor overig drukwerk voor je bruiloft ben je bij Kaart met Bubbels aan het juiste adres. Naast onze kaarten leveren wij in dezelfde stijl huisstijlen en decoraties. Denk hierbij aan trouwstickers, vlaggen en posters. Heb je zelf al een eigen ontwerp in gedachten? Ook hiervoor zijn we je graag van dienst. Onze medewerkers denken graag met je mee om jouw magische dag net even wat makkelijker te maken. Naast kaarten en decoraties voor je bruiloft, beschikken wij over een ruim assortiment aan andere producten voor feestelijke aangelegenheden. Hierbij kun je denken aan versieringen bij geboorten, babykleding, uitnodigingen voor jubilea etc. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons door te nemen!