Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Trouwkaart ontwerpen met Kaart met Bubbels

Jullie zijn verloofd, gefeliciteerd! Nu kan de stress beginnen. Want wat komt er allemaal kijken bij het plannen van een bruiloft? Je decoraties, gastenlijst, tafelschikking, catering, locatie en niet te vergeten de uitnodigingen. Voor een originele stijlvolle trouwkaart ben je bij Kaart met Bubbels aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan ontwerpen beschikbaar, die desgewenst gepersonaliseerd kunnen worden om helemaal aan jullie wensen te voldoen. Ook wanneer je het liefst zelf een trouwkaart wilt ontwerpen, staan we graag tot je dienst. Stuit je op een ontwerp dat je erg aanspreekt, maar zou je hier en daar wat dingen net anders willen zien? Bij Kaart met Bubbels zijn er diverse mogelijkheden om middels een stukje maatwerk precies de trouwkaart te ontwerpen die je zoekt.

Trouwkaart, check. Dat is al één zorg minder!

Of je nu zelf je trouwkaart wilt ontwerpen, of een beroep wilt doen op een van onze designs, wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. We maken gebruik van de nieuwste machines, die drukken op onder andere 300 grams karton, 400 grams karton en 290 grams parelmoer. Al onze ontwerpen zijn beschikbaar in diverse afwerkingen. Zo vinden we altijd een trouwkaart die precies bij jullie past. Ook voor de huisstijl en trouwdecoraties kun je bij ons terecht. We bieden verscheidene mogelijkheden om ook hiervoor zelf ontwerpen aan te bieden, evenals een beroep te doen op een van onze ontwerpen.

Kaart met Bubbels, alleen voor de meest bijzondere momenten

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of geboorte, Kaart met Bubbels is graag jouw aanspreekpunt als het gaat om de aankondiging of decoratie van de hoogtepunten des levens. We vinden het fantastisch om iedere dag weer onderdeel uit te maken van de meest bijzondere momenten uit het leven van onze klanten. Naast aankondigingen en decoratie, hebben we een prachtig assortiment aan kraamcadeaus, babykleding (met persoonlijke opdruk) en overig textiel. Voor vragen met betrekking tot maatwerk