Wil je een uniek geboortekaartje speciaal op maat laten ontwerpen door één van onze top designers?
Vul dan onderstaand formulier in én onze professionele ontwerpers van KaartmetBubbels gaan aan de slag om voor jou dat speciale en meest originele geboortekaartje te maken!

Wij denken graag met je mee en maken van op basis van jou wensen, voorbeeld kaart of elk ander idee een mooi ontwerp.

1 - Vul onderstaand formulier in.
2 - Wij maken een offerte met een eerste digitale opzet.
3 - Geef feedback op onze voorstellen & digitale proef.
4 - Jullie unieke kaartje wordt drukklaar gemaakt en de echte proefdruk wordt verzonden.
5 - Vul de gegevens aan zodra je wilt bestellen en laat je kaartje drukken.

  • Captcha

Er zijn geen producten in deze categorie.

Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Ontwerp laten maken

Geboortekaartje laten maken of zelf ontwerpen?

Bij Kaart met Bubbels kun je veel verschillende soorten geboortekaartjes laten maken. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende stijlen en vormen geboortekaartjes. Bij ons kun je ook zelf het ontwerp voor het geboortekaartje maken. Maar zelf online een ontwerp voor het geboortekaartje maken blijkt vaak lastiger dan gedacht.
Bij de online opmaakprogramma's heb je de basisfuncties om een geboortekaartje te maken. Maar het uiteindelijke ontwerp van een zelf ontworpen geboortekaartje valt in het echt toch vaak iets tegen. Het is nét niet het kaartje geworden als wat je van te voren in gedachten had. Daarom hebben onze professionele ontwerpers een ruime collectie voor je samengesteld met verschillende ontwerpen geboortekaartjes. Deze geboortekaarten kun je als basis gebruiken om het design, lettertype, tekst en kleuren aan te passen zodat je alsnog een mooi en persoonlijk geboortekaartje kunt maken.

Een geboortekaartje laten maken door de professional

Waarom zouden jullie de geboortekaartjes zelf ontwerpen als je deze ook kunt laten maken door een van onze professionele vormgevers? Voor de designers van Kaart met Bubbels is het ontwerpen van mooie geboortekaartjes een dagelijkse bezigheid. Met veel passie en liefde voor het vak maken wij een passend en persoonlijk geboortekaartje geheel op maat!

Een geboortekaartje laten ontwerpen door een van onze professionele ontwerpers zorgt ervoor dat je nu net dat bijzondere én unieke geboortekaartje voor jullie baby krijgt als wat je in gedachte had. Door samen met ons het ontwerp voor het geboortekaartje te maken ben je verzekerd van het beste resultaat. Maak jullie wensen aan ons kenbaar en wij gaan direct aan de slag om een bijzonder en speciaal op maat gemaakt geboortekaartje te ontwerpen.

Heb je vragen over het maken van geboortekaartjes, de papiersoorten of heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op of mail naar: info@kaartmetbubbels.nl en onze ervaren medewerkers en professionele designers staan direct voor je klaar. Wij helpen je graag verder, geen vraag is ons teveel want wij willen net als jij dat jullie 100% tevreden met de geboortekaartes!

Eerst een proefdruk voordat je de geboortekaartjes laat maken?

Het geboortekaartje wat wij voor jullie maken moet helemaal perfect zijn. Daarom kun je bij ons vooraf een digitale proefdruk en/of een origineel gedrukt geboortekaartje ontvangen. Een exact exemplaar van het geboortekaartje op de gewenste papiersoort. Zo kun je precies zien hoe het ontwerp van het geboortekaartje er in het echt uit komt te zien.

Snel geboortekaartjes drukken, morgen al in huis!

Omdat wij alles in huis produceren en drukken kunnen we ook nog eens razendsnel leveren. Wanneer je de geboortekaartjes bij ons laat maken en vóór 12.00 besteld, worden deze dezelfde dag verzonden naar het gewenste adres. Zo hoef je nooit lang op jullie geboortekaartjes te wachten. Wil je nog sneller je geboortekaartjes ontvangen? Dan kun je er ook voor kiezen om de geboortekaartjes bij ons op te komen halen of voor een spoed zending. Bij een express/spoed zending worden de geboortekaartjes de volgende dag al in de ochtend voor 12 uur geleverd.