Geboorte

UNIEKE DESIGNS

Speciaal op maat gemaakt!

GRATIS PROEFKAART

Bestel direct online!

SNEL GELEVERD

Vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Een bijzondere aankondiging; de geboorte van je baby

Eindelijk is het dan zover. Na negen lange maanden is dan nu echt het moment gekomen. Tijd om je kleine wondertje te gaan presenteren aan de buitenwereld. Maar hoe pak je dit nu precies aan? Het geboortekaartje is een van de bijzondere bewijsstukken om je er later aan te helpen herinneren, dat je zoon of dochter daadwerkelijk ooit ‘zo klein’ is geweest. Gezien de officiële aankondiging van de geboorte van je baby waarschijnlijk een speciaal plekje in bijvoorbeeld het geboortefotoalbum krijgt, is het zaak dat het kaartje niet alleen een passend eerbetoon is aan dit magische moment, maar ook van uitstekende kwaliteit is. Je wilt ongetwijfeld nog vaak kunnen nagenieten van het kaartje dat symbool staat voor de geboorte van jouw baby.

Jouw baby samengevat in een kaartje

Het kan nog een hele opgave lijken om voor een moment zo uniek als de geboorte van je baby een passende aankondiging te vinden. Gelukkig heeft Kaart met Bubbels al een prachtige selectie van leuke en hippe geboortekaartjes ontworpen, om je hierin te ontzorgen. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste machines en printen op enkel het beste papier. Of je nu op zoek bent naar een glanzende of matte papiersoort, egaal of geribbeld; Kaart met Bubbels biedt een breed scala aan mogelijkheden om samen met jou het perfecte kaartje samen te stellen voor deze feestelijke aankondiging.

Deze geboorte verdient een unieke aankondiging!

Natuurlijk is jouw baby uniek, en je wilt graag dat jouw aankondiging dat ook is. Tijdens het bestelproces krijg je diverse opties geboden om de geboorte van jouw kleintje naar wens toe te lichten. Hierbij kun je denken aan een begeleidend stukje tekst (een gedichtje bijvoorbeeld), maar ook voor aanpassingen op het oorspronkelijke ontwerp kun je ons te allen tijde raadplegen. Zie je dus een ontwerp dat erg aanspreekt, maar wil je deze bijvoorbeeld eens zien in een andere kleur, dan staan wij graag voor je klaar om met jou samen het perfecte kaartje voor de geboorte van jouw baby samen te stellen.

Wanneer één aankondiging niet genoeg is…

Oké, dus je vrienden, kennissen, familie, collega’s en overige bekenden zijn op de hoogte. Maar je wilt graag dat heel de wereld op de hoogte is van deze bijzondere gebeurtenis. Kaart met Bubbels biedt naast kaartjes, adresetiketten en sluitzegels ook raamdoeken aan om de aankondiging je baby te delen met iedere bezoeker en voorbijganger.