Geboorte versiering

UNIEKE DESIGNS

Speciaal op maat gemaakt!

GRATIS PROEFKAART

Bestel direct online!

SNEL GELEVERD

Vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Geboorteversiering

Na negen lange maanden is het dan eindelijk achter de rug. Jullie kleine wondertje is een feit. Tijd om iedereen die het horen wilt op de hoogte te stellen van dit heugelijke nieuwtje. Waarschijnlijk heb je de geboortekaartjes al klaarliggen of verstuurd, om iedereen van je familie, vrienden, collega’s en andere naasten te informeren over de nieuwste telg. Maar hoe zit het met de mensen die geen kaartje hebben ontvangen? Hebben zij überhaupt enig idee wat voor bijzonders er zojuist is gebeurd? Het zou natuurlijk misdadig zijn om nietsvermoedende voorbijgangers dit fantastische nieuws te onthouden. Tijd om de nodige versiering in huis te halen om duidelijk te maken aan de buitenwereld dat het wonder der geboorte wederom heeft plaatsgevonden, en ditmaal in jullie woning. Bij Kaart met Bubbels bestel je nu de leukste en meest stijlvolle versiering om de geboorte van jouw zoontje of dochtertje te vieren.

Versiering in stijl

In ons assortiment hebben wij een breed scala aan leuke, hippe en stijlvolle decoraties beschikbaar. Denk hierbij aan ballonnen/slingers, canvasfoto’s, geboortevlaggen en overige versiering. Natuurlijk kunnen ook de raamstickers en andere tuindecoratie niet ontbreken. Onze versiering is van uitstekende kwaliteit en onze ontwerpen zijn altijd naar wens te personaliseren, om de geboorte van jouw kleintje nog specialer te maken. Ook voor het drukken van onze versiering maken wij gebruik van de nieuwste machines. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zijn bereid om mee te denken met onze klanten. De geboorte van je baby is natuurlijk een magisch moment, en alles moet dan ook perfect zijn!

Alles voor de geboorte

Of het nu gaat om versiering, kraamcadeaus, geboortekaartjes of babykleding, voor alles dat te maken heeft met geboorte ben je bij Kaart met Bubbels aan het juiste adres. Overigens bieden wij naast producten met het thema ‘geboorte’ ook andere prachtige items aan. Ook voor andere versiering kun je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan versiering voor bruiloften of jubilea. Met originele hippe designs, een uitstekende service en hoge kwaliteitsstandaard staat ons team graag voor je klaar. In overleg zijn er altijd diverse mogelijkheden voor maatwerk. Wil je eens informeren naar de opties? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.