Trouwkaarten

Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Trouwkaarten

Trouwkaarten maken, samen iets moois creëren!

In de aanloop naar je bruiloft neemt de stress toe. Alles moet natuurlijk perfect zijn voor deze magische dag! Heb je al nagedacht over de trouwkaarten? Bij Kaart met Bubbels helpen we je graag bij het samenstellen van jullie perfecte trouwkaarten. Op basis van een van onze schitterende designs, kunnen we jullie trouwkaarten volledig naar eigen wensen personaliseren. Heb je zelf een ontwerp in gedachten? We zijn vereerd om onderdeel uit te maken van jouw proces. Bij Kaart met Bubbels maken we niet alleen touwkaarten, maar kunnen we je ook van dienst zijn bij het maken van andere persoonlijke items voor je bruiloft. Denk hierbij aan decoraties, zoals ballonnen, stickers en posters, maar ook je huisstijl kun je door ons laten verzorgen. Bij Kaart met Bubbels hebben we een ruime selectie aan ontwerpen beschikbaar, die naar wens kunnen worden aangepast. Stuit je dus op een ontwerp dat erg aanspreekt, maar wil je hier graag wat aanpassingen op maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Jullie vragen, wij maken

Bij Kaart met Bubbels maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Voor je trouwkaarten en overig drukwerk, kun je een keuze maken uit diverse soorten karton zoals 300 grams, 400 grams of 290 grams parelmoer. Ook in de afwerking bestaan diverse mogelijkheden om de trouwkaarten volledig naar jullie wens aan te passen. We maken gebruik van de nieuwste printers, om alle details haarscherp weer te kunnen geven. Een schrijven als je trouwkaartje is natuurlijk een aandenken dat je ook over 20 jaar nog eens wilt kunnen bewonderen. Het is daarom van essentieel belang dat onze trouwkaarten duurzaam zijn. Naast het creëren van trouwkaarten is Kaart met Bubbels specialist in het ontwerpen van uitnodigingen of aankondigingen van diverse andere hoogtepunten. Denk hierbij aan jubilea of geboorten. Elke dag weer vinden wij het geweldig om onderdeel uit te mogen maken van zulke bijzondere momenten of aangelegenheden.

Meer dan alleen trouwkaarten

Bij Kaart met Bubbels doen we meer dan alleen het maken van kaarten. We hebben een breed scala aan producten variërend van decoratie en geschenken tot babykleren en menukaarten. Onze ontwerpen zijn stijlvol en tegelijkertijd stoer, met diverse mogelijkheden tot maatwerk. Ben je benieuwd naar onze maatwerkmogelijkheden? Schroom niet om contact op te nemen!