UNIEKE DESIGNS

Speciaal op maat gemaakt!

GRATIS PROEFKAART

Bestel direct online!

SNEL GELEVERD

Vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Geboortekaartje voor een jongen

Het is een jongen, verrassing? Waarschijnlijk was je hier al enige tijd van op de hoogte. Daar waar het vroeger nog redelijk gebruikelijk was om jezelf te laten verassen, willen tegenwoordig de meeste stellen op voorhand weten waar ze op kunnen rekenen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want naast het feit dat je natuurlijk niet kunt wachten om meer over je kind te weten te komen, biedt het je de gelegenheid om al ruim voor de deadline de nodige kleertjes en decoratie in te kopen. Ook kun je al eens gaan nadenken over het geboortekaartje. Het geboortekaartje lijkt misschien een formaliteit, maar het is het eerste (tastbare) bericht dat mensen te zien krijgen met betrekking tot jouw grote kleine nieuws. Om je hierin ietwat te kunnen ontzorgen, hebben wij van Kaart met Bubbels een breed scala aan designs samengesteld die passen bij het krijgen van jongen.

Een geboortekaartje volledig aangepast naar jouw wensen

Een geboortekaartje is een van de bijzondere relikwieën, die je nog vaak uit de kast, doos, of fotoalbum zult halen om met de nodige nostalgie te bewonderen. Het is dan ook zaak om te kiezen voor een geboortekaartje dat de tand des tijds kan doorstaan. Zo is het natuurlijk prachtig om wanneer jouw jongen zelf aan de magische reis die ouderschap heet begint, hem te kunnen laten zien hoe zijn eigen geboortekaartje eruitzag. Vaak staan op het geboortekaartje niet alleen de naam en afmetingen/gewicht van je jongen vermeld, maar ook een begeleidend stukje tekst. Ook voor het samenstellen van de inhoud van het geboortekaartje van je zoon staan onze experts graag tot je dienst.

Mooi blauw is niet lelijk

Zowel voor je jongen als voor meisjes hebben we unieke ontwerpen tot onze beschikking, die de boodschap in stijl overbrengen. Wanneer je een ontwerp vindt dat aanspreekt, maar toch niet 100% aan je wensen voldoet, zijn er voldoende mogelijkheden om deze naar believen aan te passen. Zo vinden komen we gezamenlijk altijd tot een uniek, stoer en hip design speciaal voor de geboorte van jouw jongen.