Babykleding & Textiel

Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Babykleding & Textiel

Babykleding voor de nieuwe telg, dat is leuk winkelen!

Er zijn weinig dingen zo verslavend voor een kersverse moeder, als het uitproberen van de meest uiteenlopende schattige ensembles voor het kleine wondertje dat ze net op de wereld heeft gezet. Vaak ontvangen de nieuwe ouders zowel voor als na de bevalling al genoeg babykleding om een kast mee te vullen. Toch blijft het voor een nieuwe moeder bijzonder moeilijk de verleiding te weerstaan, wanneer ze stuit op een bijzonder schattig setje voor haar nieuwe liefde. En wat is er nu leuker dan om je babykleding te laten bedrukken met een persoonlijke tekst? Bij Kaart met Bubbels hebben we een prachtig assortiment samengesteld van kwalitatief hoogstaande babykleding, die gepersonaliseerd kan worden door deze naar eigen wens te laten bedrukken.

Je hebt immers nooit genoeg babykleding

Of het nu gaat om je eigen kleintje of die van een naaste, babykleding kopen is leuk! Bij Kaart met Bubbels bieden we een breed scala aan babykleding aan, welke je kunt laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Hierbij kun je denken aan rompertjes, slabbetjes, mutsjes, sweaters en andere leuke items. Deze kunnen wij desgewenst een persoonlijke touch geven door de kleding te voorzien van een eigen tekst. Dit is met name erg tof wanneer je zelf een significante rol zult gaan vervullen in het leven van de nieuwe aanwinst. Naast babykleding is het ook mogelijk een kussen te laten bedrukken met een unieke tekst. Erg leuk voor wie origineel wilt zijn!

Laat je cadeau bedrukken met je eigen tekst!

Het is natuurlijk schitterend om die kleine dreumes terug te zien in je eigen unieke outfit. Om ervoor te zorgen dat de babykleding enige tijd meegaat, maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. We doen een beroep op de nieuwste machines voor het bedrukken, om te zorgen dat teksten, motiefjes of eventuele afbeeldingen haarscherp worden weergegeven. Bij het bedrukken van kleding vinden wij het belangrijk dat deze ook na herhaaldelijk wassen mooi blijft. Over het algemeen duurt het al niet lang voordat een baby uit zijn of haar kleren groeit, maar dat weerhoudt ons er niet van om te streven naar een sublieme kwaliteit.