Geboortedrukwerk

Unieke designs

Ook speciaal op maat!

Gratis sample kaart

Proefdruk vanaf € 1.-

Snel geleverd

vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Geboortedrukwerk, bestel het nu bij Kaart met Bubbels

Tijd voor een feestje, de nieuwe telg is gearriveerd! Gefeliciteerd, het zit erop en de wereld is klaar om jullie nieuwe aanwinst te mogen aanschouwen. Nu is het tijd om iedereen op de hoogte te stellen, maar hoe ga je dit precies aanpakken? Hebben jullie al nagedacht over het geboortekaartje? En naast je vrienden, familie, collega’s en andere naasten wil je eigenlijk dat iedereen op de hoogte is van het kleine wondertje dat jullie gezinnetje is komen verrijken. Bij Kaart met Bubbels helpen we jou graag om dit prachtige nieuws aan de man te brengen. Of het nu gaat om geboortekaartjes, decoratie thuis, of overig geboortedrukwerk, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Kaart met Bubbels beschikken we over een breed scala aan schitterende ontwerpen, om samen met jou de perfecte aankondiging te creëren voor jouw pasgeboren baby.

Vooraf gekozen designs of toch een eigen ontwerp

Of je nu zelf een ontwerp wilt aanleveren, of gebruik wilt maken van een van onze eigen designs, onze enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar om je te assisteren bij het creëren van jouw perfecte geboortedrukwerk. Wanneer je een ontwerp vindt dat erg aanspreekt, maar toch hier en daar wat dingen zou willen wijzigen, helpen we je hier graag een handje bij. Ook voor andere aankondigingen, overig geboortedrukwerk, feestdecoratie of zelfs kraamgeschenken kun je bij ons terecht. Met ons geboortedrukwerk (adresetiketten, babyborrelkaartjes, enveloppen en sluitzegels) weet je zeker dat je de boodschap volledig in stijl kunt overbrengen. Bij Kaart met Bubbels drukken we op de nieuwste machines, waardoor we haarscherpe tekst, afbeeldingen en patronen kunnen creëren. We printen uitsluitend op hoogwaardige materialen, zoals 300 grams karton, 400 grams karton of 290 grams parelmoer. Een bijzonder hoge kwaliteit geboortedrukwerk tegen betaalbare prijzen, dat is het idee.

Geboortedrukwerk roze of blauw, Kaart met Bubbels is er voor jou!

Ons geboortedrukwerk is van hoge kwaliteit, met hippe designs, helemaal naar jouw smaak te optimaliseren en toegankelijk voor iedereen. Wij denken graag mee met onze klant, en helpen je dan ook graag op weg wanneer je advies wilt over het ontwerp of bijvoorbeeld een gedichtje in de kaart. Schroom vooral niet om contact op te nemen!