Geboortekaartjes

UNIEKE DESIGNS

Speciaal op maat gemaakt!

GRATIS PROEFKAART

Bestel direct online!

SNEL GELEVERD

Vanaf € 25,- gratis verzonden!

100%

Tevredenheidsgarantie!

Geboortekaartjes, stijlvol en persoonlijk

Dus er is een klein wondertje geschied, gefeliciteerd! De geboorte van je kleintje is natuurlijk een magisch moment. Een moment dat je het liefste deelt met eenieder die het horen wil. Naast de nodige (enigszins clichématige, maar toch onmisbare) decoraties in je voortuin of voor het raam, is het van belang dat er een persbericht uitgaat, en wel in de vorm van een geboortekaartje. Geboortekaartjes zijn de eerste indruk die je nieuwe telg bij de buitenwereld achterlaat, dus je wilt het eigenlijk perfect doen. Bij het samenstellen van onze geboortekaartjes, vinden wij het erg belangrijk dat jij als klant een ontwerp kiest dat naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden om onze ontwerpen te personaliseren en te veranderen.

Jij vraagt, wij drukken!

Naast een origineel en hip ontwerp, vinden wij de kwaliteit van onze geboortekaartjes erg belangrijk. Wij drukken daarom uitsluitend op hoogwaardige papiersoorten, zoals 300 grams karton, 400 grams karton, 290 grams parelmoer, etc. Voor het drukken van onze geboortekaartjes gebruiken wij de nieuwste machines. Onze geboortekaartjes worden samengesteld op basis van eigen gecreëerde designs. Mocht er echter een ontwerp zijn dat aanspreekt, maar dat je iets zou willen wijzigen, geen enkel probleem! Onze specialisten staan graag voor je klaar om samen met zou het perfecte geboortekaartje te laten drukken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren.

Een bijzondere boodschap

Wanneer je samen met ons op zoek gaat naar het perfecte ontwerp, vinden wij het erg belangrijk om met jou mee te denken en jouw persoonlijke boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Wil je ons zelf een ontwerp laten samenstellen, of bijvoorbeeld een unieke tekst laten drukken op het kaartje; schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze experts!

Meer dan alleen geboortekaartjes

Naast onze prachtig ontworpen geboortekaartjes, bieden wij diverse andere producten aan met betrekking tot de aankondiging van het wonder der geboorte. Denk hierbij aan enveloppen, zegels, kraamcadeaus en andere kraam-gerelateerde producten. Ook voor het drukken van kaarten voor andere bijzondere gelegenheden staan wij graag voor je klaar. Van kinderfeestjes tot jubilea, van geboorten tot huwelijken, voor een feestelijke boodschap ben je bij Kaart met Bubbels aan het juiste adres.