Babymuts met knoop

Materiaal: 100% katoen.
Kleuren: Verkrijgbaar in diverse kleuren.
Druktechniek: Transferdruk - full colour.
Drukformaat: 10 x 5 cm.

Baby muts bedrukken.

Een uniek en persoonlijk kraamcadeau! Wat is er nu leuker om te geven dan een uniek bedrukt baby mutsje met naam van het pasgeboren kindje? De uniek bedrukte mutsjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, 100% katoen en zijn van zeer goede kwaliteit.

Online baby muts ontwerpen.

Een uniek babymutsje ontwerpen kan heel eenvoudig in onze ontwerpmodule. Je kunt het ontwerp helemaal naar wens aanpassen. Voeg een eigen tekst toe of upload een leuke afbeelding. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan in onze editor? Geen probleem, kies een leuk design en geef ons de gewenste aanpassingen door in het 'opmerkingen' veld hiernaast.
Zodra wij de bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om het mutsje geheel naar wens aan te passen. Vooraf ontvang je nog van ons een proefdruk ter controle zodat je goed kunt beoordelen hoe het eindresutaat zal worden. Nadat wij een akkoord hebben ontvangen op de proefdruk gaat je opdracht in productie.

Wasinstructies voor bedrukte baby mutjes:
Om zo lang mogelijk van de bedrukte rompertjes te kunnen genieten adviseren wij je de volgende richtlijnen aan te houden. Wasinstructies voor bedrukte rompertjes:
Niet te heet wassen, maximaal tot 40°C. Geen chemische reiniging of bleekmiddel gebruiken. De bedrukte mutsjes liever niet in de wasdroger en het babymutsje binnenstebuiten strijken op lage temperatuur.

Korting

Aantal Prijs per stuk
2 of meer € 19,95
5 of meer € 18,95
Geef beoordeling

Babymuts met knoop

20,95
Excl. BTW: € 17,31